Festival Kejohanan Dunia WPT untuk dilancarkan di Wynn Las Vegas
Toto

Festival Kejohanan Dunia WPT untuk dilancarkan di Wynn Las Vegas

Kejohanan Wanita akan menjadi bahagian penting acara yang akan bermula pada 16 Disember di Las Vegas.

AS.- Festival Kejohanan Dunia Jelajah Poker Dunia (WPT) di Wynn Las Vegas akan berlangsung dari 16 hingga 18 Disember .

Terima kasih kepada beberapa inisiatif tertumpu wanita, pemain poker wanita akan menjadi bahagian penting acara itu. Kejohanan Wanita WPT mempunyai macau prize pembelian masuk sebanyak $1,100 dan menampilkan kumpulan hadiah terjamin $200,000 , yang terbesar dalam rekod untuk acara wanita. Ia akan menjadi acara terbuka wanita pertama yang difilemkan untuk televisyen dan akan disiarkan di seluruh platform WPT.

Pada 17 Disember, Permainan Pertemuan Wanita WPT yang dihoskan oleh Jamie Kerstetter akan menjalankan jadual $1/$2 dan $2/$5 No Limit Hold’em di Bilik Wynn Poker.

Ketua Pegawai Eksekutif WPT Adam Pliska berkata: “Kami sangat digalakkan dengan sambutan awal yang luar biasa kepada Acara Kejohanan Dunia. Memandangkan usaha besar oleh Naib Presiden Pengurusan Jelajah Global SGP Hari Ini kami sendiri, Angelica Hael, adalah wajar untuk menyokong kemajuan wanita dalam poker, termasuk ramai wanita yang telah menjadi kritikal terhadap cerita WPT.”

Wynn Resorts melaporkan pendapatan $899.7m untuk Q3, turun 11 peratus daripada $994.6m dalam tempoh yang sama tahun lepas. Majoriti pendapatan datang daripada Operasi Las Vegas syarikat dengan $544.4m, diikuti oleh Encore Boston Harbour dengan $211.8m.

Nevada melaporkan $1.28bn dalam hasil permainan untuk Oktober
Lembaga Kawalan Permainan Nevada (NGCB) telah melaporkan bahawa kasino di negeri itu menjana pendapatan permainan $1.28 bilion pada Oktober . Itu Keluaran Sidney peningkatan sebanyak 4.8 peratus tahun ke tahun dan 3 peratus daripada September. Hasil dari 1 Julai hingga 31 Oktober meningkat 3 peratus.

Clark Country menjana $1.1bn, naik 4.5 peratus daripada tempoh tahun sebelumnya. Dalam Clark County, hasil Las Vegas Strip meningkat 0.52 peratus tahun ke tahun kepada $705.8 juta. Pendapatan Downtown dan Boulder Strip masing-masing berjumlah $90.4 dan $80.3m, juga meningkat tahun ke tahun.