Pragmatik memberikan pemandangan monumental kepada slot ‘Aztec Blaze’
Toto

Pragmatik memberikan pemandangan monumental kepada slot ‘Aztec Blaze’

Pragmatic Play Ltd, penyedia kandungan untuk industri iGaming, mempunyai permainan slot baharu yang dipanggil “Aztec Blaze”.

Ia mengambil sebagai tema bahawa empayar Amerika Tengah purba. Permainan Data HK ini dimainkan merentasi gulungan 6×4 dan menampilkan simbol yang menggambarkan pelbagai binatang termasuk buaya, monyet dan ular.

Simbol-simbol mesti membentuk kombinasi yang sepadan merentasi 25 baris gaji untuk memberikan kemenangan. Simbol-simbol ini disertai oleh ‘liar’ yang menggantikan semua simbol lain dalam permainan kecuali ‘scatter’.

Setiap kali kemenangan berlaku, putaran seterusnya akan melihat simbol yang lebih besar mendarat pada gulungan. Kemenangan pertama memberikan simbol Keluaran HK besar apabila pergi berikutnya, dan sebarang kemenangan selepas itu, melihat simbol berkembang dalam saiz sehingga sebanyak 4×4.

Jika kerugian berlaku, permainan akan ditetapkan semula supaya tiada simbol besar untuk putaran berikut.

“Kami ingin membawa keseronokan kepada pemain dalam pelbagai cara, dan kemeruapan yang sangat tinggi ini menggabungkan tema klasik dengan permainan yang berani, yang merupakan ciri utama slot Pragmatic Play,” kata Irina Cornides, ketua pegawai operasi, seperti yang dipetik dalam keluaran syarikat.

Aztec Blaze menyertai keluaran terbaru yang lain termasuk “Book of Golden  Sands”, “Striking Hot 5” dan “Happy Hooves” dalam portfolio permainan slot dalam talian Pragmatic Play yang semakin berkembang.

Pragmatic Play kini menghasilkan sehingga tujuh tajuk slot baharu sebulan, sambil turut menyampaikan permainan Kasino Langsung dan Bingo sebagai Pengeluaran HK sebahagian daripada portfolio berbilang produknya, tersedia melalui antara muka pengaturcaraan aplikasi tunggal (API).